Klobása so syrom obalená v slaninke
Super jednoduché
Klobása obalené v slanine sú skutočnou klasikou. A aby boli ešte lepšie, dnes si naše klobásky naplníme syrom a až potom ich obalíme slaninkou. Veľmi jednoduchý recept, ktorý sa výborne hodí ako rýchle občerstvenie alebo do bufetu s chuťovkami. Uvidíš!
Bez hodnotenia
Suroviny
Vyberte počet porcií
2 párkové klobásy | |
100 g ementálu | |
4plátky slaniny |
Mašinky (vyberte, ktoré sa vám viac hodí)
1 Kontaktný gril | |
1 Grill |
Nutričné hodnoty
1250
Kalórie
1 g
Sacharidy
107 g
Tuky
70 g
Bielkoviny
Postup
1.
Prírpava prísad
Ementál nakrájajte na pásiky. Klobásy pozdĺžne rozrežte, vložte do nich syr a každú omotajte dvomi plátkami slaniny.
Hotovo
2.
Grilovanie klobásy!
Klobásky obalené v slanine opekajte na panvici, v kontaktnom grile alebo na grile približne 5 minút. Otáčajte ich, kým slaninka nebude chrumkavá.
Hotovo
Poznámky
Nutričné hodnoty sú približné, v skutočnosti sa môžu líšiť.
Pridajte komentár
Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.