Vegánska omeleta
Vegánska omeleta. To nie je možné! Ó áno! S cícerovou múkou a správnym korením získate klasickú omeletu bez živočíšnych produktov. Skutočná zmena pravidiel hry: ka
Avokádové cestoviny
Avokádové cestoviny sú absolútnou špičkou medzi našimi rýchlymi receptami po práci. Sú hotové za maximálne 15 minút a chutia neuveriteľne lahodne. Avokádo a citróno
Gnocchi v omáčke zo špenátu a gorgonzoly
Gnocchi v omáčke zo špenátu a gorgonzoly – jednoduchý, rýchly a neodolateľný recept. Dnes ho dokonca pripravujeme s našimi domácimi gnocchi. Keď sú uvarené a ore
Hríbové rizoto
Hríbové rizoto je absolútnou klasikou medzi rizotami. Ľahko sa pripravuje, rýchlo sa dokončuje a v chladnom období nám poskytuje absolútne hrejivý pocit. Poznáte to? Sta
Citrónové kura
Citrónové kura je jednoduché jedlo, vďaka ktorému rúra urobí väčšinu práce za vás. Napriek tomu je mäso pekné a jemné a dokonca je k nemu aromatická omáčka. Vysk
Cordon Bleu
Cordon Bleu je klasika, ktorú vám dnes chceme predstaviť. Natenko vyklepaný rezeň, plnený šunkou a syrom, obalený a vypražený. Už len z toho popisu sa vám zbiehajú sli
Vegánska cícerová polievka
Cícerová polievka sa robí rýchlo. Je tiež vegánska, plné dobrých ingrediencií a vďaka kajenskému koreniu je úžasne pikantná. Vyskúšajte náš recept a nechajte sa z
Kačacie prsia
Kačacie prsia s bylinkovo-pomarančovou kôrkou – to nielen veľmi chutne znie, ale aj to skvele vyzerá. Ideálny pokrm na podávanie počas Vianoc alebo iných sviatkov. E
Červená kapusta
Červená kapusta je pravdepodobne jednou z najobľúbenejších príloh Nemcov. Najmä na jeseň a v zime sa farebná a zdravá kapusta jednoducho hodí ku všetkému. Či už ide
Saltimbocca
Saltimbocca je talianska klasika. Hlavný chod je nie len jednoduchý ale aj chutný a my sa ho jednoducho nemôžeme nabažiť. Saltimbocca alla Romana, ako sa jedlo nazýva v pln