Pesto z červenej repy
Pesto z červenej repy je rýchle, chutí veľmi lahodne a premení vaše cestoviny na ružový chuťový zážitok. Dokonca aj malí zeleninoví odmietavci si myslia, že je to na
Orechové pečené
Orechové pečené s ovocnou brusnicovou omáčkou nielenže vyzerá farebne a elegantne – je to aj dokonalá vegánska alternatíva k mäsovým príbuzným, ako je sekaná a
Nepečený cheesecake
Cheesecake bez pečenia – nielenže sa rozplýva na jazyku, ale aj sa ľahko pečie. Vlastne, nie je upečený. Pretože ako už názov napovedá, tento tvarohový koláč ni
Tekvicová polievka
Tekvicová polievka vás po dlhej a veternej jesennej prechádzke zahreje ako žiadna iná. Preto dnes máme recept na tekvicovú polievku s tekvicou Hokkaido. Má viac ako jednu v
Čokoládový parfait
Čokoládový parfait s cmarom pripravený veľmi jednoducho v GrandPrix. Sotva existuje jednoduchší a pôsobivejší recept na dezert. Parfait je polozmrazená a jemne sa topiac
Bolognese z kuchynského robota GrandPrix
Bolognese je jednou z najobľúbenejších klasických talianskych omáčok na cestoviny. Aromatickú paradajkovú omáčku s výdatným mletým mäsom dnes ľahko pripravíte v ku
Mrkvový koláč
Mrkvový koláč je vďaka svojej hlavnej zložke (prekvapivo je to mrkva) veľmi šťavnatý a má skvelú farbu. Do mrkvového koláča pridávame aj kokosové mlieko a vločky.
Kuracie frikasé z kuchynského robota GrandPrix
Kuracie frikasé z kuchynského robota GrandPrix je geniálne jedlo. Pretože všetku prácu môžete prenechať stroju, zatiaľ čo vy upratujete kuchyňu, premýšľate o prestie
Sorbet z medového melóna pripravený v GrandPrix
Sorbet z medového melóna je dnešnou hviezdou z tvojho robota GrandPrix. Zmes pripravíš úplne jednoducho v kuchynskom robote a potom ju necháš zamraziť: super ovocný sorbe
Zemiakovo-rukolový šalát
Zemiakový šalát s rukolou je variáciou na klasický zemiakový šalát. Namiesto kyslých uhoriek a majonézy je tento šalát pripravený z aromatickej rukoly, cibule a slanin