Pesto z mrkvovej vňate

Pesto z mrkvovej vňate je dnešnou hviezdou: Táto lahodná zmes na vaše cestoviny je absolútnym hitom. Hlavnou zložkou je mrkvová vňať, ktorú už nikdy nemusíte vyhadzovať. Pesto je navyše vegánske a je skutočnou pochúťkou aj bez parmezánu. Milujeme jedlá bez odpadu, ktoré sú pre naše bruško potešením. A čo vy? Tak to rýchlo vyskúšajte. Pesto chutí výborne najmä s domácimi cestovinami.

Bez hodnotenia

Suroviny

Vyberte počet porcií
200 g mrkvovej vňate
2 strúčiky cesnaku
100 g kešu orieškov
4lyžice drožďových vločiek
1 citrón
4lyžice olivového oleja
soľ a korenie podľa chuti
Pomôcky
1 Mixér

Nutričné hodnoty

329 Kalórie
16 g Sacharidy
22 g Tuky
11 g Bielkoviny

Postup

1.

Pripravte ingrediencie

Mrkvovú vňať umyte a osušte. Cesnak ošúpte a nahrubo nasekajte. Vytlačte citrónovú šťavu.
Hotovo
2.

Rozmixujte pesto

Všetky ingrediencie okrem olivového oleja pridajte do mixéra a mixujte na strednej rýchlosti. Postupne pridávajte olivový olej, kým nedosiahnete požadovanú konzistenciu. Dochuťte soľou a korením.
Hotovo

Poznámky

Nutričné ​​hodnoty sú odhadované podľa surovín. V skutočnosti sa môžu líšiť.

Pridajte komentár