Hruška zapečená s kozím syrom v raclette grile

Hruška je všestranná, užite si ju

Hruška zapečená s kozím syrom v raclette grile: Teraz to bude fancy! Pretože spojenie sladkých hrušiek a aromatického kozieho syra je čoraz populárnejšie. Či už na kúsku bagety, ako šalát alebo v inej kombinácii: tomuto kulinárskemu pôžitku odolá len málokto. Je teda najvyšší čas, aby si našla cestu aj do vašej raclette panvice. Recept je super jednoduchý a je dochutený kúskami slaniny. Či už ako desiata, olovrant alebo malý dezert – tento výtvor by ste určite mali vyskúšať.

Suroviny

Vyberte počet porcií
1veľká hruška
80 g kozieho syra na plátky alebo ako rolka
60 g plátkov slaniny
Pomôcky
Raclette s malými panvičkami

Nutričné hodnoty

133 Kalórie
5 g Sacharidy
10 g Tuky
6 g Bielkoviny

Postup

1.

Pripravte si ingrediencie

Hrušku umyte, zbavte jadierok a nakrájajte na kocky. Kozí syr podľa potreby nakrájame na plátky.
Hotovo
2.

Naplňte panvice

Vložte do nich hrušky, zakryte kozím syrom a navrch rozložte pásiky slaniny.
Hotovo
3.

Pripravte panvice

Vložte ich do raclette grilu a pečte približne 10 minút do požadovaného stupňa zhnednutia.
Hotovo

Poznámky

Jedna porcia zodpovedá jednej panvičke.
Nutričné ​​hodnoty sú odhadované podľa surovín. V skutočnosti sa môžu líšiť.
 Uložiť ako PDF