Hruška zapečená s kozím syrom v raclette grile
Super jednoduché
Hruška je všestranná, užite si ju
Hruška zapečená s kozím syrom v raclette grile: Teraz to bude fancy! Pretože spojenie sladkých hrušiek a aromatického kozieho syra je čoraz populárnejšie. Či už na kúsku bagety, ako šalát alebo v inej kombinácii: tomuto kulinárskemu pôžitku odolá len málokto. Je teda najvyšší čas, aby si našla cestu aj do vašej raclette panvice. Recept je super jednoduchý a je dochutený kúskami slaniny. Či už ako desiata, olovrant alebo malý dezert – tento výtvor by ste určite mali vyskúšať.
Suroviny
Vyberte počet porcií
1veľká hruška | |
80 g kozieho syra na plátky alebo ako rolka | |
60 g plátkov slaniny |
Pomôcky
Raclette s malými panvičkami |
Nutričné hodnoty
133
Kalórie
5 g
Sacharidy
10 g
Tuky
6 g
Bielkoviny
Postup
1.
Pripravte si ingrediencie
Hrušku umyte, zbavte jadierok a nakrájajte na kocky. Kozí syr podľa potreby nakrájame na plátky.
Hotovo
2.
Naplňte panvice
Vložte do nich hrušky, zakryte kozím syrom a navrch rozložte pásiky slaniny.
Hotovo
3.
Pripravte panvice
Vložte ich do raclette grilu a pečte približne 10 minút do požadovaného stupňa zhnednutia.
Hotovo
Poznámky
Jedna porcia zodpovedá jednej panvičke.
Nutričné hodnoty sú odhadované podľa surovín. V skutočnosti sa môžu líšiť.