Wasabi dip

Wasabi dip: Jemne pikantný krém, ktorý spolu s jarnou cibuľkou, limetkou a medom chutí jednoducho výnimočne. Vyskúšajte trochu iný dip a kombinujte ho podľa chuti. Radi ho používame napríklad do lososového hamburgeru. Pretože v kombinácii s rybou alebo dokonca ázijským jedlom chutí krém ešte o niečo lepšie. Vyskúšaj ho! Tip: Wasabi dip môžete skladovať vo vzduchotesnej nádobe v chladničke až 5 dní.

Bez hodnotenia

Suroviny

Vyberte počet porcií
2lyžičky wasabi pasty
1 limetka
1lyžička medu
250 g kyslej smotany
soľ a korenie podľa chuti

Nutričné hodnoty

153 Kalórie
7 g Sacharidy
13 g Tuky
2 g Bielkoviny

Postup

1.

Pripravte si ingrediencie

Nastrúhajte kôru z limetky a potom z nej vytlačte šťavu. Jarnú cibuľku umyte a nakrájajte na jemné kolieska.
Hotovo
2.

Pokvapkajte dipom

Zmiešajte s ostatnými prísadami a dochuťte soľou a korením.
Hotovo

Poznámky

Nutričné hodnoty sú približné, v skutočnosti sa môžu líšiť.
Značky

Pridajte komentár