Wasabi dip
Super jednoduché
Wasabi dip: Jemne pikantný krém, ktorý spolu s jarnou cibuľkou, limetkou a medom chutí jednoducho výnimočne. Vyskúšajte trochu iný dip a kombinujte ho podľa chuti. Radi ho používame napríklad do lososového hamburgeru. Pretože v kombinácii s rybou alebo dokonca ázijským jedlom chutí krém ešte o niečo lepšie. Vyskúšaj ho! Tip: Wasabi dip môžete skladovať vo vzduchotesnej nádobe v chladničke až 5 dní.
Bez hodnotenia
Suroviny
Vyberte počet porcií
2lyžičky wasabi pasty | |
1 limetka | |
1lyžička medu | |
250 g kyslej smotany | |
soľ a korenie podľa chuti |
Nutričné hodnoty
153
Kalórie
7 g
Sacharidy
13 g
Tuky
2 g
Bielkoviny
Postup
1.
Pripravte si ingrediencie
Nastrúhajte kôru z limetky a potom z nej vytlačte šťavu. Jarnú cibuľku umyte a nakrájajte na jemné kolieska.
Hotovo
2.
Pokvapkajte dipom
Zmiešajte s ostatnými prísadami a dochuťte soľou a korením.
Hotovo
Poznámky
Nutričné hodnoty sú približné, v skutočnosti sa môžu líšiť.
Pridajte komentár
Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.