Raclette recept na Tarte flambée

Osvojte si náš raclette recept na tarte flambée

Raclette recept na tarte flambée je skvelým doplnením vášho kulinárskeho raclette večera s rodinou a priateľmi. Vďaka tenkému cestíčku bude spodok tarte flambée lahodne chrumkavý. Na vrchu sú všetky ingrediencie pre klasické alsaské tarte flambée: kyslá smotana, slanina a cibuľa. To nie je veľa, však? A väčšinu z toho už máte na stole na klasickom raclette večeri. Stačí vopred vymiesiť naše cesto na tarte flambée a môžete si večer ozvláštniť. Ešte praktickejšie: Cesto na tarte flambée samozrejme nemusíte skombinovať s týmito ingredienciami, je povolená akákoľvek iná možnosť! Využite všetko na stole a vytvorte si svoj nový obľúbený raclette recept.

Ohodnoťte náš recept!
0

Suroviny

Vyberte počet porcií
1porcia cesta na tarte flambée
4lyžice kyslej smotany
40 g kociek slaniny
1/2 cibule
soľ a korenie podľa chuti
Pomôcky
Raclette gril s panvičkami

Nutričné hodnoty

142 Kalórie
12 g Sacharidy
9 g Tuky
3 g Bielkoviny

Postup

1.

Pripravte si ingrediencie

Cibuľu ošúpte a nakrájajte nadrobno, cesto na posúch rozdeľte na 4 malé časti a vyvaľkajte a vytvarujte podľa tvaru panvíc.
Hotovo
2.

Naplňte panvičku

Vložte do nej cesto, namažte ho kyslou smotanou, soľou a korením. Na vrch dajte slaninu a cibuľu.
Hotovo
3.

Pripravte panvičky

Vložte ich do raclette grilu a pečte približne 10 minút do požadovaného stupňa zhnednutia.
Hotovo

Poznámky

V tomto recepte sa jedna porcia rovná jednej panvičke.
Nutričné ​​hodnoty sú odhadované podľa surovín. V skutočnosti sa môžu líšiť.
 Uložiť ako PDF