Raclette recept na Tarte flambée
Super jednoduché
Osvojte si náš raclette recept na tarte flambée
Raclette recept na tarte flambée je skvelým doplnením vášho kulinárskeho raclette večera s rodinou a priateľmi. Vďaka tenkému cestíčku bude spodok tarte flambée lahodne chrumkavý. Na vrchu sú všetky ingrediencie pre klasické alsaské tarte flambée: kyslá smotana, slanina a cibuľa. To nie je veľa, však? A väčšinu z toho už máte na stole na klasickom raclette večeri. Stačí vopred vymiesiť naše cesto na tarte flambée a môžete si večer ozvláštniť. Ešte praktickejšie: Cesto na tarte flambée samozrejme nemusíte skombinovať s týmito ingredienciami, je povolená akákoľvek iná možnosť! Využite všetko na stole a vytvorte si svoj nový obľúbený raclette recept.
Suroviny
Vyberte počet porcií
1porcia cesta na tarte flambée | |
4lyžice kyslej smotany | |
40 g kociek slaniny | |
1/2 cibule | |
soľ a korenie podľa chuti |
Pomôcky
Raclette gril s panvičkami |
Nutričné hodnoty
142
Kalórie
12 g
Sacharidy
9 g
Tuky
3 g
Bielkoviny
Postup
1.
Pripravte si ingrediencie
Cibuľu ošúpte a nakrájajte nadrobno, cesto na posúch rozdeľte na 4 malé časti a vyvaľkajte a vytvarujte podľa tvaru panvíc.
Hotovo
2.
Naplňte panvičku
Vložte do nej cesto, namažte ho kyslou smotanou, soľou a korením. Na vrch dajte slaninu a cibuľu.
Hotovo
3.
Pripravte panvičky
Vložte ich do raclette grilu a pečte približne 10 minút do požadovaného stupňa zhnednutia.
Hotovo
Poznámky
V tomto recepte sa jedna porcia rovná jednej panvičke.
Nutričné hodnoty sú odhadované podľa surovín. V skutočnosti sa môžu líšiť.