Cesto na tarte flambée

Tenké chrumkavé cesto na tarte flambée

Cesto na tarte flambée by malo byť predovšetkým pekné, tenké a chrumkavé. Ako to funguje, vám ukážeme v našom rýchlom a jednoduchom základnom recepte na cesto tarte flambée. Získate tak klasický základ, ktorý môžete doplniť čímkoľvek, čo sa vám páči. Prečo to nevyskúšať hneď teraz!

Ohodnoťte náš recept!
0

Suroviny

Vyberte počet porcií
250 g múky typ 405
125 ml vody
3PL olivového oleja
1štipka soli
voliteľné
1 Kuchynský robot

Nutričné hodnoty

306 Kalórie
44 g Sacharidy
11 g Tuky
6 g Bielkoviny

Postup

1.

Zmiešajte ingrediencie

Všetky ingrediencie zmiešajte a ručne hneťte približne 7 minút (v kuchynskom robote približne 4 minúty s hákom na miesenie cesta) na hladké cesto.
Hotovo
2.

Vymieste cesto

Z cesta vytvarujte guľu a nechajte ju približne 10 minút odpočívať.
Hotovo
3.

Vyvaľkajte cesto

Potom cesto rozvaľkajte na jemne pomúčenej pracovnej ploche alebo priamo na papieri na pečenie na hrúbku asi 0,5 cm (buď ako jeden veľký, alebo až 4 menšie kúsky) a podľa chuti ich obložte.
Hotovo

Poznámky

Nutričné ​​hodnoty sú odhadované podľa surovín. V skutočnosti sa môžu líšiť.
 Uložiť ako PDF