Vegánska smotana
Super jednoduché
Vegánska smotana: Tento dip je rýchly a jednoduchý na prípravu a hodí sa k naozaj mnohým chutným jedlám. Klasicky si kyslú smotanu radi dávame so zemiakmi alebo ju používame ako dip na zeleninové tyčinky, hranolky a iné pochúťky. V tomto recepte vám ukážeme, ako rýchlo pripraviť vegánsku verziu americkej omáčky. Veľa zábavy pri výrobe!
Bez hodnotenia
Suroviny
Vyberte počet porcií
200 g sójového tvarohu | |
150 g vegánskeho smotanového syra | |
1lyžička cesnakového prášku | |
1lyžica jablčného octu | |
1 citrón | |
1/4zväzku pažítky | |
soľ a korenie podľa chuti |
Nutričné hodnoty
148
Kalórie
6 g
Sacharidy
10 g
Tuky
9 g
Bielkoviny
Postup
1.
Pripravte si ingrediencie
Z citróna vytlačte šťavu. Pažítku umyte, osušte a veľmi jemne nasekajte.
Hotovo
2.
Vymiešajte vegánsku kyslú smotanu
Zmiešajte ich s ostatnými prísadami, kým nevznikne hladký dip. Dochuťte soľou a korením.
Hotovo
Poznámky
Nutričné hodnoty sú približné, v skutočnosti sa môžu líšiť.
Pridajte komentár
Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.