Šťava z cvikly

Cviklová šťava má nielen krásnu farbu. Spolu si jablkami a zázvorom má tiež veľa dobrých zložiek, ktoré prospejú vám a vášmu imunitnému systému. Cvikla má napríklad veľmi nízky obsah kalórií, ale vysoký obsah vápnika, horčíka a železa, ako aj vitamínu C a kyseliny listovej. A zázvor je tiež plný vitamínov, pôsobí antibakteriálne a protizápalovo. Táto šťava je teda nielen lahodná, ale pomáha vám zostať zdravými. Máte chuť na ďalšie farebné nápoje? Pozrite sa na naše smoothies!

Bez hodnotenia

Suroviny

Vyberte počet porcií
3 čerstvaj cvikly
2 jablká
1 mrkva
1 citrón
20 g čerstvého zázvoru
Pomôcky
1 Odšťavovač

Nutričné hodnoty

194 Kalórie
38 g Sacharidy
1 g Tuky
1 g Bielkoviny

Postup

1.

Pripravte si ingrediencie

Umyte cviklu, jablká a mrkvu. Jablká nakrájajte na štvrtiny a zbavte ich jadierok. Cviklu a mrkvu nakrájajte na väčšie kúsky. Olúpte zázvor. Vytlačte citrónovú šťavu.
Hotovo
2.

Odšťavovanie

Vložte cviklu, jablko, mrkvu a zázvor do odšťavovača. Všetko to dochutíme citrónovou šťavou.
Hotovo

Poznámky

Nutričné ​​hodnoty sú odhadované podľa surovín. V skutočnosti sa môžu líšiť.

Pridajte komentár