Popcorn z teplovzdušnej fritézy

Popcorn je nevyhnutnosťou každého filmového večera. Preto tu dnes máme náš jednoduchý recept na karamelizovaný popcorn z teplovzdušnej fritézy. Všetko, čo potrebujete, je maslo, cukor a popcorn. Sladké nie je vaša parketa? Potom len vynechajte cukor a po vybraní z fritézy svoj popcorn osoľte. Dúfame, že si ďalší filmový večer užijete s partnerom, priateľmi či rodinou!

Bez hodnotenia

Suroviny

Vyberte počet porcií
100g pukance
50g maslo
30g cukor
Pomôcky
Teplovzdušná fritéza

Nutričné hodnoty

421 kalórie
48 g sacharidy
21 g tuk
4 g bielkoviny

Postup

1.

Pripravte fritézu

Teplotu fritézy nastavíme na 220 °C.
Hotovo
2.

Pridajte maslo

Do panvice dáme maslo a necháme ho rozpustiť.
Hotovo
3.

Pridajte popcorn

Popcorn zmiešame s cukrom a pridáme k maslu. Varíme 8 minút v teplovzdušnej fritéze.
Hotovo
4.

Vychutnajte si popcorn

Po uplynutí času počkajte 1-2 minúty, kým kukurica prestane pukať. Vychutnajte si teplý popcorn ihneď!
Hotovo

Poznámky

Ak máte radšej svoj popcorn slaný, po uvarení ho osoľte.
Nutričné ​​hodnoty sú odhadované podľa surovín. V skutočnosti sa môžu líšiť.
Značky

Pridajte komentár