Popcorn z teplovzdušnej fritézy
Super jednoduché
Popcorn je nevyhnutnosťou každého filmového večera. Preto tu dnes máme náš jednoduchý recept na karamelizovaný popcorn z teplovzdušnej fritézy. Všetko, čo potrebujete, je maslo, cukor a popcorn. Sladké nie je vaša parketa? Potom len vynechajte cukor a po vybraní z fritézy svoj popcorn osoľte. Dúfame, že si ďalší filmový večer užijete s partnerom, priateľmi či rodinou!
Bez hodnotenia
Suroviny
Vyberte počet porcií
100g pukance | |
50g maslo | |
30g cukor |
Pomôcky
Teplovzdušná fritéza |
Nutričné hodnoty
421
kalórie
48 g
sacharidy
21 g
tuk
4 g
bielkoviny
Postup
1.
Pripravte fritézu
Teplotu fritézy nastavíme na 220 °C.
Hotovo
2.
Pridajte maslo
Do panvice dáme maslo a necháme ho rozpustiť.
Hotovo
3.
Pridajte popcorn
Popcorn zmiešame s cukrom a pridáme k maslu. Varíme 8 minút v teplovzdušnej fritéze.
Hotovo
4.
Vychutnajte si popcorn
Po uplynutí času počkajte 1-2 minúty, kým kukurica prestane pukať. Vychutnajte si teplý popcorn ihneď!
Hotovo
Poznámky
Ak máte radšej svoj popcorn slaný, po uvarení ho osoľte.
Nutričné hodnoty sú odhadované podľa surovín. V skutočnosti sa môžu líšiť.
Pridajte komentár
Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.