Mexická panvica
Super jednoduché
Mexické panvice sú jednou z našich najobľúbenejších variácií v hre zvanej raclette. S mletým mäsom, paradajkami, kukuricou, fazuľou a koriandrom je toto jedlo pikantné a výdatné. Ideálne ako jeden z mnohých malých chodov, ktoré si počas takéhoto večera môžete dopriať. Nemyslíte? Okrem toho je panvica veľmi rýchlo hotová a, samozrejme, nechýba zapečený syr navrchu. Čo viac si môžete priať?
Bez hodnotenia
Suroviny
Vyberte počet porcií
4lyžice kukurice | |
4lyžice fazule | |
160 g mletého hovädzieho mäsa | |
4lyžice scedených paradajok | |
1/2zväzku koriandra | |
4plátky syra raclette | |
2lyžičky chilli v prášku | |
soľ a korenie podľa chuti |
Pomôcky
Raclette |
Nutričné hodnoty
279
Kalórie
4 g
Sacharidy
20 g
Tuky
20 g
Bielkoviny
Postup
1.
Príprava
Kukuričné a obličkové fazule dobre sceďte a prepláchnite v studenej vode. Koriander umyte, osušte a nasekajte.
Hotovo
2.
Príprava panvice
Do panvice pridáme scedené paradajky a mleté mäso. Dochutíme soľo, korením a chilli.
Hotovo
Poznámky
Výživové údaje sú približne vypočítané na základe uvedených zložiek. Odchýlky sú možné.
Pridajte komentár
Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.