Mexická panvica

Mexické panvice sú jednou z našich najobľúbenejších variácií v hre zvanej raclette. S mletým mäsom, paradajkami, kukuricou, fazuľou a koriandrom je toto jedlo pikantné a výdatné. Ideálne ako jeden z mnohých malých chodov, ktoré si počas takéhoto večera môžete dopriať. Nemyslíte? Okrem toho je panvica veľmi rýchlo hotová a, samozrejme, nechýba zapečený syr navrchu. Čo viac si môžete priať?

Bez hodnotenia

Suroviny

Vyberte počet porcií
4lyžice kukurice
4lyžice fazule
160 g mletého hovädzieho mäsa
4lyžice scedených paradajok
1/2zväzku koriandra
4plátky syra raclette
2lyžičky chilli v prášku
soľ a korenie podľa chuti
Pomôcky
Raclette

Nutričné hodnoty

279 Kalórie
4 g Sacharidy
20 g Tuky
20 g Bielkoviny

Postup

1.

Príprava

Kukuričné a obličkové fazule dobre sceďte a prepláchnite v studenej vode. Koriander umyte, osušte a nasekajte.
Hotovo
2.

Príprava panvice

Do panvice pridáme scedené paradajky a mleté mäso. Dochutíme soľo, korením a chilli.
Hotovo

Poznámky

Výživové údaje sú približne vypočítané na základe uvedených zložiek. Odchýlky sú možné.
 Uložiť ako PDF

Pridajte komentár