Halloweenský punč

Halloweenský punč bol na našej poslednej strašidelnej párty absolútnym zážitkom! Lahodný punč so šumivým vínom, vínom a tekvicou nielenže veľmi dobre vyzerá, ale aj dobre chutí a skutočne rozprúdi vašu párty! Ak chcete, aby bol halloweenský punč bez alkoholu, môžete alkoholické nápoje nahradiť perlivou vodou a marakujovou šťavou. Jednoducho ho vyskúšajte!

Bez hodnotenia

Suroviny

Vyberte počet porcií
140 g tekvice Hokkaido
700 ml bieleho vína
700 ml šumivého vína
3PL cukru
1 neodšťavený citrón
3 neodšťavené mučenky
Pomôcky
1 veľká nádoba

Nutričné hodnoty

219 Kalórie
16 g Sacharidy
0 g Tuky
1 g Bielkoviny

Postup

1.

Pripravte si ingrediencie

Z tekvice odstráňte semená a vlákna a nakrájajte ju na drobné kocky. Nalejte do veľkej nádoby. Citrón nakrájajte na tenké plátky a pridajte. Lyžicou vyberte marakuju a pridajte ju. Posypte cukrom a premiešajte.
Hotovo
2.

Nalievanie punču

Zalejte bielym vínom a punč nechajte chladiť aspoň 3 hodiny.
Hotovo
3.

Podávanie

Pred podávaním nalejte šumivé víno, premiešajte a podávajte v pohároch.
Hotovo

Poznámky

Nutričné ​​hodnoty sú odhadované podľa surovín. V skutočnosti sa môžu líšiť.
 Uložiť ako PDF

Pridajte komentár