Cesto na tarte flambée
Super jednoduché
Tenké chrumkavé cesto na tarte flambée
Cesto na tarte flambée by malo byť predovšetkým pekné, tenké a chrumkavé. Ako to funguje, vám ukážeme v našom rýchlom a jednoduchom základnom recepte na cesto tarte flambée. Získate tak klasický základ, ktorý môžete doplniť čímkoľvek, čo sa vám páči. Prečo to nevyskúšať hneď teraz!
Suroviny
Vyberte počet porcií
250 g múky typ 405 | |
125 ml vody | |
3PL olivového oleja | |
1štipka soli |
voliteľné
1 Kuchynský robot |
Nutričné hodnoty
306
Kalórie
44 g
Sacharidy
11 g
Tuky
6 g
Bielkoviny
Postup
1.
Zmiešajte ingrediencie
Všetky ingrediencie zmiešajte a ručne hneťte približne 7 minút (v kuchynskom robote približne 4 minúty s hákom na miesenie cesta) na hladké cesto.
Hotovo
2.
Vymieste cesto
Z cesta vytvarujte guľu a nechajte ju približne 10 minút odpočívať.
Hotovo
3.
Vyvaľkajte cesto
Potom cesto rozvaľkajte na jemne pomúčenej pracovnej ploche alebo priamo na papieri na pečenie na hrúbku asi 0,5 cm (buď ako jeden veľký, alebo až 4 menšie kúsky) a podľa chuti ich obložte.
Hotovo
Poznámky
Nutričné hodnoty sú odhadované podľa surovín. V skutočnosti sa môžu líšiť.