Vegánska kyslá smotana

Vegánska kyslá smotana: Tento dip je rýchly a jednoduchý na prípravu a hodí sa k naozaj mnohým chutným jedlám. Klasicky si kyslú smotanu radi dávame so zemiakmi alebo ju používame ako dip na zeleninové tyčinky, hranolky a iné pochúťky. V tomto recepte vám ukážeme, ako rýchlo pripraviť vegánsku verziu americkej omáčky. Veľa zábavy pri výrobe!

Bez hodnotenia

Suroviny

Vyberte počet porcií
200 g sójového tvarohu
150 g vegánskeho smotanového syra
1lyžička cesnakového prášku
1lyžica jablčného octu
1 citrón
1/4zväzku pažítky
soľ a korenie podľa chuti

Nutričné hodnoty

148 Kalórie
6 g Sacharidy
10 g Tuky
9 g Bielkoviny

Postup

1.

Pripravte si ingrediencie

Z citróna vytlačte šťavu. Pažítku umyte, osušte a veľmi jemne nasekajte.
Hotovo
2.

Vymiešajte vegánsku kyslú smotanu

Zmiešajte ich s ostatnými prísadami, kým nevznikne hladký dip. Dochuťte soľou a korením.
Hotovo

Poznámky

Nutričné hodnoty sú približné, v skutočnosti sa môžu líšiť.

Pridajte komentár