Steak z teplovzdušnej fritézy

Steak z teplovzdušnej fritézy sa môže pripravovať rôzne v závislosti od toho, aký prístroj máte. Pre našu teplovzdušnú fritézu VitAir je k dispozícii extra klietka na steaky. A použije sa dnes! K dokonale pripravenému steaku sa podáva jednoduchý listový šalát s balzamikovým dresingom. Všetko je to super rýchle a jednoduché. Takže: Vytiahnite všetko z vašej teplovzdušnej fritézy!

Bez hodnotenia

Suroviny

Vyberte počet porcií
2 hovädzie rump steaky každý približne 180 g
4 vetvičky rozmarínu
4 vetvičky tymiánu
2lyžičky mletého čierneho korenia nepovinné
Na listový šalát
150 g pestrého listového šalátu alebo šalát podľa chuti
1/2porcie balzamikového nálevu
Pomôcky:
teplovzdušná fritéza VitAir s klietkou na steaky

Nutričné hodnoty

626 Kalórie
11 g Sacharidy
40 g Tuky
52 g Bielkoviny

Postup

1.

Na steaky

Mäso opláchnite v studenej vode, osušte, potrite trochou rastlinného oleja a podľa chuti okoreňte korením. Umyte tymián a rozmarín a osušte ich. Steaky s bylinkami vložte do klietky na steaky a dobre ich uzavrite.
Hotovo
2.

Pripravte steaky

V teplovzdušnej fritéze VitAir nastavte program na prípravu steakov a grilujte steaky pri teplote 190 °C približne 8-13 minút v závislosti od požadovaného stupňa prepečenia.
Hotovo
3.

Pripravte šalát

Šalát umyte, osušte a zmiešajte s balzamikovou zálievkou. Šalát a steaky naaranžujte, na steaky dajte bylinkové maslo.
Hotovo

Poznámky

Nutričné hodnoty sú približné, v skutočnosti sa môžu líšiť.

Pridajte komentár