Raňajková kaša z orechov

Rýchla a jednoduchá raňajková kaša z orechov

Orechová kaša sa bude raňajkovom stole naozaj vynímať. Rýchlo sa pripravuje, dobre chutí a zasýti na dlhú dobu. Vďaka banánu a čučoriedkam získate aj ovocný nádych. Raňajková kaša z orechov je naša obľúbená, preto vám ukážeme náš obľúbený recept. Mimochodom: Oriešky, ktoré pridávate do kaše, si môžete vybrať úplne ľubovoľne. A s trochou kakaového prášku môžete kaši dodať extra čokoládový nádych!

Ohodnoťte náš recept!
0

Suroviny

Vyberte počet porcií
50 g ovsených vločiek
150 ml mlieka
2PL mletých lieskových orechov
2PL celých lieskových orechov
2PL celých mandlí
2PL mletých makadamových orechov
2PL mletých vlašských orechov
1 banán
1hrsť čučoriedok
1štipka škorice

Nutričné hodnoty

462 kalórie
32 g sacharidy
30 g tuk
13 g bielkoviny

Postup

1.

Uvarte ovsené vločky

Ovsené vločky priveďte do varu so 150 ml vody a potom ich varte na miernom ohni.
Hotovo
2.

Pridajte mlieko a mleté orechy.
Hotovo
3.

Orechy opražíme

Lieskové oriešky a mandle pražte na panvici na miernom ohni približne 5 minút a nasekajte ich nahrubo.
Hotovo
4.

Pripravte si ovocie

Banán ošúpeme a nakrájame na plátky, čučoriedky umyjeme.
Hotovo
5.

Servírujeme!

Kašu dochuťte soľou a škoricou a podávajte s opraženými orechmi, banánom a čučoriedkami.
Hotovo

Poznámky

Nutričné ​​informácie sú približným vodítkom na základe uvedených zložiek. Odchýlky sú možné.
 Uložiť ako PDF