Horúci Lillet

Lillet je ideálny do mrazivých dní

Horúci Lillet je spolu s horúcim Aperolom pravdepodobne najchutnejší a najnovší nápoj, ktorý si podmanil srdcia všetkých milovníkov aperitívov. Tento punč s ovocnými plodmi, trochou práškového cukru, horúcim čajom a módnym nápojom Lillet je nielen vizuálne atraktívny, ale aj chutný. Vyskúšajte náš rýchly a jednoduchý recept a rýchlo pocítite, ako sa zahrievate zvnútra.

Ohodnoťte náš recept!
0

Suroviny

Vyberte počet porcií
200 ml Lillet
200 g zmesi lesných plodov mrazených
1/2zväzku rozmarínu
3vrecká červeného bobuľového čaju
2lyžice citrónovej šťavy
1 tyčinka škorice
4lyžičky práškového cukru
4lyžičky bazového sirupu
2hrste čerstvých bobúľ podľa vlastného výberu / v prípade potreby aj mrazených

Nutričné hodnoty

139 Kalórie
24 g Sacharidy
1 g Tuky
1 g Bielkoviny

Postup

1.

Pripravte si čaj

Zmes bobúľ a čajové vrecúška vložte do hrnca a zalejte 600 ml vody. Priveďte do varu a nechajte lúhovať približne 10 minút.
Hotovo
2.

Uvarte punč

Znížte teplotu, aby čaj už nevrel. Rozmarín umyte, pridajte k nápoju spolu s citrónovou šťavou a škoricou a nechajte 10 minút lúhovať.
Hotovo
3.

Nápoj podávajte

Do 4 pohárov dajte čerstvé bobuľové ovocie, práškový cukor a bazový sirup. Zalejte s punčom, ozdobte podľa potreby a vychutnajte si ho.
Hotovo

Poznámky

Nutričné ​​hodnoty sú odhadované podľa surovín. V skutočnosti sa môžu líšiť.
 Uložiť ako PDF