Domáca zelerová soľ
Zelerová soľ je skvelou alternatívou soli, ak chcete trochu znížiť jej spotrebu. Ukážeme vám, ako si vyrobiť vlastnú náhradu soli!
Bez hodnotenia
Nutričné hodnoty
206
kalórie
22 g
sacharidy
2 g
tuk
12 g
bielkoviny
Postup
1.
Príprava
Zeler očistite a dobre osušte. Nakrájajte ho na malé kúsky a položte na plát automatickej sušičky.
Hotovo
2.
Sušenie a mixovanie
Zeler sušte 10 hodín pri teplote 42 °C a potom ho v mixéri spracujte na prášok. Uchovávajte vo vzduchotesnej nádobe.
Hotovo
Poznámky
Nutričné informácie sú približným vodítkom na základe uvedených zložiek. Odchýlky sú možné.
Pridajte komentár
Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.