Tvarohové knedličky z teplovzdušnej fritézy
Super jednoduché
Sladká klasika, tvarového knedličky, inak
Tvarohové knedličky z teplovzdušnej fritézy sú jednoduchým a chutným dezertom. Najmä preto, že ich podávame s čerstvým ovocím a pripravujeme v našej teplovzdušnej fritéze VitAir s parnou vložkou. Vďaka praktickému použitiu sa knedle uvaria v pare jemne a rovnomerne. Skutočná lahôdka. Chceli by ste to vyskúšať? Potom správne používajte príslušenstvo vašej teplovzdušnej fritézy a otestujte ho!
Suroviny
Vyberte počet porcií
350 g nízkotučného tvarohu | |
250 g toastového chleba | |
80 g cukru | |
1balenie vanilkového cukru | |
2 žĺtky | |
1 vajce | |
200 g čerstvých bobuľovitých plodov podľa vlastného výberu | |
1PL Grand Manier voliteľné |
Pomôcky
1 Teplovzdušná fritéza s parnou vložkou | |
1 Kuchynský robot Voliteľné |
Nutričné hodnoty
177
Kalórie
20 g
Sacharidy
8 g
Tuky
6 g
Bielkoviny
Postup
1.
Pripravte bobule
Umyte bobuľové ovocie, osušte ho a zmiešajte so syrom Grand Manier. Nechajte odstáť.
Hotovo
2.
Pripravte si tvarohové knedle
Z toastového chleba odkrojte kôrku a chlieb nakrájajte na kocky. Maslo, vanilkový cukor a cukor vyšľahajte do nadýchanej peny. Vmiešajte žĺtok a vajce, potom vmiešajte tvaroh. Nakoniec pridajte kocky toastového chleba a dobre premiešajte. Z cesta vypracujte 12 rovnako veľkých guľôčok.
Hotovo
3.
Tvarohové knedličky uvarte v pare
Do teplovzdušnej fritézy VitAir nalejte vodu, až kým nie je pokryté dno, vložte grilovací rošt hore dnom a na vrch umiestnite vložku na paru. Do parného hrnca vložte šesť tvarohových knedličiek a varte v pare pri teplote 100 °C 15 minút. Opakujte až po posledných 6 knedličiek. Tvarohové knedličky podávajte s bobuľovým ovocím.
Hotovo
Poznámky
Jedna porcia tu zodpovedá 4 tvarohovým knedličkám.
Nutričné hodnoty sú približné, v skutočnosti sa môžu líšiť.