Steak z teplovzdušnej fritézy
Super jednoduché
Robíte steak? Vymeňte gril za teplovzdušnú fritézu
Steak z teplovzdušnej fritézy sa môže pripravovať rôzne v závislosti od toho, aký prístroj máte. Pre našu teplovzdušnú fritézu VitAir je k dispozícii extra klietka na steaky. A použije sa dnes! K dokonale pripravenému steaku sa podáva jednoduchý listový šalát s balzamikovým dresingom. Všetko je to super rýchle a jednoduché. Takže: Vytiahnite všetko z vašej teplovzdušnej fritézy!
Suroviny
Vyberte počet porcií
2 hovädzie rump steaky každý približne 180 g | |
4 vetvičky rozmarínu | |
4 vetvičky tymiánu | |
2lyžičky mletého čierneho korenia nepovinné | |
Na listový šalát
150 g pestrého listového šalátu alebo šalát podľa chuti | |
1/2porcie balzamikového nálevu |
Pomôcky:
teplovzdušná fritéza VitAir s klietkou na steaky |
Nutričné hodnoty
626
Kalórie
11 g
Sacharidy
40 g
Tuky
52 g
Bielkoviny
Postup
1.
Na steaky
Mäso opláchnite v studenej vode, osušte, potrite trochou rastlinného oleja a podľa chuti okoreňte korením. Umyte tymián a rozmarín a osušte ich. Steaky s bylinkami vložte do klietky na steaky a dobre ich uzavrite.
Hotovo
2.
Pripravte steaky
V teplovzdušnej fritéze VitAir nastavte program na prípravu steakov a grilujte steaky pri teplote 190 °C približne 8-13 minút v závislosti od požadovaného stupňa prepečenia.
Hotovo
3.
Pripravte šalát
Šalát umyte, osušte a zmiešajte s balzamikovou zálievkou. Šalát a steaky naaranžujte, na steaky dajte bylinkové maslo.
Hotovo
Poznámky
Nutričné hodnoty sú približné, v skutočnosti sa môžu líšiť.