Horúci Aperol

Horúci Aperol je novým trendom tejto zimy. Áno, tento žiarivý oranžový nápoj poteší nielen v lete. Len s malými úpravami je jeho teplá a vianočného trhu hodná verzia tiež skutočnou lahôdkou. Ukážeme vám náš obľúbený spôsob, ako si vychutnať horúci Aperol!

Bez hodnotenia

Suroviny

Vyberte počet porcií
150 ml Aperolu
150 ml jablkovej šťavy
6 pomarančov
1fľaša suchého bieleho vína
10 g čerstvého zázvoru
6vetvičiek tymiánu
6 hviezdičiek anízu

Nutričné hodnoty

251 Kalórie
29 g Sacharidy
0 g Tuky
1 g Bielkoviny

Postup

1.

Príprava

Pomaranče umyte v horúcej vode, odkrojte 2 plátky a vytlačte z nich šťavu. Tymián umyte a osušte. Zázvor ošúpte a nakrájajte na plátky.
Hotovo
2.

Uvarte horúci Aperol

Všetky prísady okrem tymiánu a plátkov pomaranča zohrejte v hrnci a nechajte 15 minút lúhovať bez toho, aby nápoj začal vrieť.
Hotovo
3.

Podávajte

Podávajte horúci Aperol s tymiánom a plátkom pomaranča.
Hotovo

Poznámky

Nutričné ​​hodnoty sú odhadované podľa surovín. V skutočnosti sa môžu líšiť.
 Uložiť ako PDF

Pridajte komentár