Reďkovková nátierka
Super jednoduché
Domáca reďkovková nátierka
Reďkovková nátierka je svieža, ľahká a rýchlo pripravená. Perfektná nátierka na jar. Vyskúšajte náš jednoduchý recept a vytvorte si čoskoro vlastné nátierky a dipy. Pretože na základe smotanového syra, jogurtu alebo tvarohu môžete vytvoriť nekonečné množstvo dipov, ktoré vašich hostí určite znova a znova ohromia. Ale táto kombinácia reďkoviek a pažítky je určite dobrým začiatkom. Ak máte chuť na viac, kliknite na naše recepty na dipy! Tip: Tento dip zabalený vo vzduchotesnej plechovke vydrží v chladničke približne 4 dni. Tip 2: Jedna porcia sa približne rovná nátierke na jeden krajec chleba, približne 10 g.
Suroviny
Vyberte počet porcií
| 100 g smotanového syra | |
| 100 g nízkotučného tvarohu | |
| 1PL mlieka | |
| 5 reďkoviek | |
| 1/4zväzku pažítky | |
| soľ a korenie podľa chuti | 
Nutričné hodnoty
					18
											Kalórie
									
							
					1 g
											Sacharidy
									
							
					1 g
											 Tuky
									
							
					1 g
											Bielkoviny
									
					Postup
			
				1.			
				
					
			
					Príprava
Pažítku umyte, osušte a nasekajte nadrobno. Reďkovky umyte a nakrájajte nadrobno.
										
					
						
						Hotovo
					
				
			
				2.			
				
					
			
			Nátierku zmiešajte
Reďkovky a pažítku zmiešajte s ostatnými prísadami a dochuťte soľou a korením.
										
					
						
						Hotovo
					
				Poznámky
				Nutričné hodnoty sú približné, v skutočnosti sa môžu líšiť.