Reďkovková nátierka

Domáca reďkovková nátierka

Reďkovková nátierka je svieža, ľahká a rýchlo pripravená. Perfektná nátierka na jar. Vyskúšajte náš jednoduchý recept a vytvorte si čoskoro vlastné nátierky a dipy. Pretože na základe smotanového syra, jogurtu alebo tvarohu môžete vytvoriť nekonečné množstvo dipov, ktoré vašich hostí určite znova a znova ohromia. Ale táto kombinácia reďkoviek a pažítky je určite dobrým začiatkom. Ak máte chuť na viac, kliknite na naše recepty na dipy! Tip: Tento dip zabalený vo vzduchotesnej plechovke vydrží v chladničke približne 4 dni. Tip 2: Jedna porcia sa približne rovná nátierke na jeden krajec chleba, približne 10 g.

Ohodnoťte náš recept!
0

Suroviny

Vyberte počet porcií
100 g smotanového syra
100 g nízkotučného tvarohu
1PL mlieka
5 reďkoviek
1/4zväzku pažítky
soľ a korenie podľa chuti

Nutričné hodnoty

18 Kalórie
1 g Sacharidy
1 g Tuky
1 g Bielkoviny

Postup

1.

Príprava

Pažítku umyte, osušte a nasekajte nadrobno. Reďkovky umyte a nakrájajte nadrobno.
Hotovo
2.

Nátierku zmiešajte

Reďkovky a pažítku zmiešajte s ostatnými prísadami a dochuťte soľou a korením.
Hotovo

Poznámky

Nutričné hodnoty sú približné, v skutočnosti sa môžu líšiť.
 Uložiť ako PDF