Reďkovková nátierka
Super jednoduché
Domáca reďkovková nátierka
Reďkovková nátierka je svieža, ľahká a rýchlo pripravená. Perfektná nátierka na jar. Vyskúšajte náš jednoduchý recept a vytvorte si čoskoro vlastné nátierky a dipy. Pretože na základe smotanového syra, jogurtu alebo tvarohu môžete vytvoriť nekonečné množstvo dipov, ktoré vašich hostí určite znova a znova ohromia. Ale táto kombinácia reďkoviek a pažítky je určite dobrým začiatkom. Ak máte chuť na viac, kliknite na naše recepty na dipy! Tip: Tento dip zabalený vo vzduchotesnej plechovke vydrží v chladničke približne 4 dni. Tip 2: Jedna porcia sa približne rovná nátierke na jeden krajec chleba, približne 10 g.
Suroviny
Vyberte počet porcií
100 g smotanového syra | |
100 g nízkotučného tvarohu | |
1PL mlieka | |
5 reďkoviek | |
1/4zväzku pažítky | |
soľ a korenie podľa chuti |
Nutričné hodnoty
18
Kalórie
1 g
Sacharidy
1 g
Tuky
1 g
Bielkoviny
Postup
1.
Príprava
Pažítku umyte, osušte a nasekajte nadrobno. Reďkovky umyte a nakrájajte nadrobno.
Hotovo
2.
Nátierku zmiešajte
Reďkovky a pažítku zmiešajte s ostatnými prísadami a dochuťte soľou a korením.
Hotovo
Poznámky
Nutričné hodnoty sú približné, v skutočnosti sa môžu líšiť.