Tvarohové knedličky z teplovzdušnej fritézy

Sladká klasika, tvarového knedličky, inak

Tvarohové knedličky z teplovzdušnej fritézy sú jednoduchým a chutným dezertom. Najmä preto, že ich podávame s čerstvým ovocím a pripravujeme v našej teplovzdušnej fritéze VitAir s parnou vložkou. Vďaka praktickému použitiu sa knedle uvaria v pare jemne a rovnomerne. Skutočná lahôdka. Chceli by ste to vyskúšať? Potom správne používajte príslušenstvo vašej teplovzdušnej fritézy a otestujte ho!

Ohodnoťte náš recept!
0

Suroviny

Vyberte počet porcií
350 g nízkotučného tvarohu
250 g toastového chleba
80 g cukru
1balenie vanilkového cukru
2 žĺtky
1 vajce
200 g čerstvých bobuľovitých plodov podľa vlastného výberu
1PL Grand Manier voliteľné
Pomôcky
1 Teplovzdušná fritéza s parnou vložkou
1 Kuchynský robot Voliteľné

Nutričné hodnoty

177 Kalórie
20 g Sacharidy
8 g Tuky
6 g Bielkoviny

Postup

1.

Pripravte bobule

Umyte bobuľové ovocie, osušte ho a zmiešajte so syrom Grand Manier. Nechajte odstáť.
Hotovo
2.

Pripravte si tvarohové knedle

Z toastového chleba odkrojte kôrku a chlieb nakrájajte na kocky. Maslo, vanilkový cukor a cukor vyšľahajte do nadýchanej peny. Vmiešajte žĺtok a vajce, potom vmiešajte tvaroh. Nakoniec pridajte kocky toastového chleba a dobre premiešajte. Z cesta vypracujte 12 rovnako veľkých guľôčok.
Hotovo
3.

Tvarohové knedličky uvarte v pare

Do teplovzdušnej fritézy VitAir nalejte vodu, až kým nie je pokryté dno, vložte grilovací rošt hore dnom a na vrch umiestnite vložku na paru. Do parného hrnca vložte šesť tvarohových knedličiek a varte v pare pri teplote 100 °C 15 minút. Opakujte až po posledných 6 knedličiek. Tvarohové knedličky podávajte s bobuľovým ovocím.
Hotovo

Poznámky

Jedna porcia tu zodpovedá 4 tvarohovým knedličkám.
Nutričné hodnoty sú približné, v skutočnosti sa môžu líšiť.
 Uložiť ako PDF