Malinové nanuky
Vyskúšajte populárne a osviežujúce malinové nanuky
Malinové nanuky nielen skvele vyzerajú, ale sú aj super chutné a vegánske! V tomto recepte si s vami vyrobíme chutné malinové nanuky s banánmi, kešu a mandľovým maslom. Existujú aj vo vegánskej alternatíve s rastlinným mliekom. Všetko zmiešané a zmrazené chutí skvele a celý recept je super osviežujúci. Vyskúšajte náš jednoduchý recept!
Suroviny
Vyberte počet porcií
3 banány | |
100 g malín (mrazených) | |
2ČL mandľového masla | |
15 kešu orieškov | |
3ČL agávového sirupu | |
200 ml mandľového mlieka |
Pomôcky
formičky na nanuky | |
Mixér |
Nutričné hodnoty
184
Kalórie
26 g
Sacharidy
6 g
Tuky
3 g
Bielkoviny
Postup
1.
Zmrazenie banánov
Ošúpte banány a vložte ich do mraziaceho vrecka. Nechajte ich v mrazničke aspoň 2 hodiny.
Hotovo
2.
Vytvorte zmrzlinovú hmotu
Všetky ingrediencie okrem malín vložte do mixéra a spracujte na najvyššom stupni, aby vznikla homogénna hmota. Pridajte maliny a niekoľkými krátkymi otočeniami premiešajte tak, aby bola zmes biela a ružová.
Hotovo
3.
Zmrzlinu zmrazte
Zmes rovnomerne rozotrite vo formách na zmrzlinu a nechajte ju mraziť aspoň 4 hodiny.
Hotovo
Poznámky
Nemáte doma formičky na zmrzlinu? Potom jednoducho použite vypláchnuté tégliky od jogurtu. Ako rukoväť môžete použiť drevené paličky alebo malé kávové lyžičky.
Nutričné hodnoty sú odhadované podľa surovín. V skutočnosti sa môžu líšiť.