Raclette grilovaný camembert s brusnicami

Grilovaný camembert s brusnicami z raclette

Raclette grilovaný camembert s brusnicami z panvičky. S týmto receptom vám predstavujeme sofistikovaný a nezvyčajný nápad na recept na váš raclette večer. Princíp je veľmi jednoduchý: Obaľte camembert a pečte v raclette panvici, kým syr nie je mäkký a dolaďte ho s brusnicami. Pečený camembert je skutočným vrcholom priamo z rúry, ale ako stredný chod alebo ako vrchol pre milovníkov syra sa hodí obzvlášť dobre k vášmu raclette. Vyskúšajte náš jednoduchý recept!

Ohodnoťte náš recept!
0

Suroviny

Vyberte počet porcií
1 malé koliesko camembertu 250-300 g
1 vajce
3 lyžice múky typ 405
4lyžice strúhanky
4 lyžice lesných brusníc
soľ a korenie podľa chuti
Pomôcky
Raclette gril s panvičkami

Nutričné hodnoty

305 Kalórie
10 g Sacharidy
22 g Tuky
15 g Bielkoviny

Postup

1.

Pripravte sa na obaľovanie

Na 3 malé ploché taniere dajte múku, potom vajce a nakoniec strúhanku so soľou a korením. Rozšľaháme vajíčko.
Hotovo
2.

Obalíme Camembert

Camembert rozštvrtíme. Každý kúsok najskôr obaľte v múke, potom namočte do vajíčka a posypte zo všetkých strán strúhankou.
Hotovo
3.

Pripravte panvice

Vložte kúsky camembertu do panvíc a pečte asi 15 minút na rozpálenom raclette grile. Podľa chuti pridajte na posledných 5 minút brusnice, aby sa zohriali alebo ich po uvarení dajte studené na hermelín.
Hotovo

Poznámky

Jedna porcia zodpovedá jednej panvičke.
Ak si chcete hermelín vychutnať ako vegetarián, pri kúpe sa poobzerajte po alternatíve klasického hermelínu bez syridla. Dostanete ich v každom dobre zásobenom supermarkete alebo pri pulte so syrmi.
Nutričné ​​hodnoty sú odhadované podľa surovín. V skutočnosti sa môžu líšiť.
 Uložiť ako PDF