Sušené hovädzie mäso zo sušičky
Spoznajte domáce sušené hovädzie mäso
Sušené hovädzie mäso zo sušičky: V tomto recepte vám ukážeme, ako si môžete ľahko pripraviť chutné sušené mäso doma. Vyžaduje si to trochu trpezlivosti, ale sušenie v sušičke mäso jemne dehydruje, a tak si zachová najviac živín a najlepšiu chuť. Staňte sa fanúšikom nášho klasického sušeného hovädzieho mäsa. Alebo by ste chceli vyskúšať niečo netradičné? Potom odporúčame náš recept na ázijské sušené hovädzie mäso. Veľa zábavy pri testovaní!
Suroviny
Vyberte počet porcií
| 500 g hovädzieho mäsa chudého | |
| 100 ml Cola | |
| 50 ml Bourbon Whiskey | |
| 1PL javorového sirupu | |
| 2PL sójovej omáčky | |
| 30 g hnedého cukru | |
| 1PL mletého čierneho korenia | 
Pomôcky
| 1 Sušička ovocia | 
Nutričné hodnoty
					334
											Kalórie
									
							
					5 g
											Sacharidy
									
							
					6 g
											 Tuky
									
							
					63 g
											Bielkoviny
									
					Postup
			
				1.			
				
					
			
					Pripravte mäso
Hovädzie mäso opláchnite pod studenou vodou, osušte. V prípade potreby odstráňte striebornú kožu a tuk a rovnomerne ho nakrájajte na približne 4 mm hrubé kusy. 
										
					
						
						Hotovo
					
				
			
				2.			
				
					
			
					Pripravte marinádu
Zvyšné prísady zmiešajte a mäso v nich marinujte aspoň 1 hodinu. 
										
					
						
						Hotovo
					
				
			
				3.			
				
					
			
			Sušenie mäsa
Umiestnite hovädzie mäso na police sušičky a dehydratujte pri teplote 50 °C počas 5 hodín.
										
					
						
						Hotovo
					
				Poznámky
				Nutričné hodnoty sú odhadované podľa surovín. V skutočnosti sa môžu líšiť.			
			 
	 
		 
		 
		 
		 
		



