Vianočné Cake Pops

Objavte zahraničnú tradíciu: Vianočné Cake Pops

Vianočné Cake Pops sú nielen veľmi chutné, ale sú aj skvelou aktivitou pre dospelých a deti. S rôznymi glazúrami, farebnými posýpkami a trblietavým práškom sa kreativite pri zdobení malých pochúťok medze nekladú. Srdiečka našich Cake pops sú vyrobené z torty Red Velvet Cake – ale perfektne sa hodí aj akákoľvek iná piškótová torta z predchádzajúceho dňa. Buďte tento rok kreatívni a upečte chutné koláčiky aj sušienky!

Ohodnoťte náš recept!
0

Suroviny

Vyberte počet porcií
400 g piškótového cesta podľa vlastného výberu / z predchádzajúceho dňa
70 g smotanového syra
3lyžice mlieka
200 g bielej čokoládovej polevy
200 g tmavej čokoládovej polevy
1balenie tortovej polevy podľa vlastného výberu
posýpka podľa vlastného výberu
Pomôcky
16 Cake Pops na tyčinkách

Nutričné hodnoty

156 Kalórie
17 g Sacharidy
8 g Tuky
3 g Bielkoviny

Postup

1.

Pripravte si Cake Pops

Rozdrvte piškóty na cesto a pridajte tvaroh a mlieko (tu pridávajte po jednej polievkovej lyžici), kým sa zo zmesi nedajú vytvoriť malé guľôčky. Z cesta vytvorte približne 16 malých guľôčok.
Hotovo
2.

Pripravte dekoráciu

Rozpustite polevy a glazúry samostatne a podľa pokynov na obale a nalejte ich do vysokých pohárov alebo hrnčekov. Pripravte si posýpku.
Hotovo
3.

Ozdobte Cake Pops

Vyberte si jednu polevu a namočte do nej koláčik na paličke a potom ho vložte do Cake Popu. Nechajte krátko vyschnúť. Namočte Cake Pop do požadovanej polevy a ozdobte ho posýpkou a inými ozdobami podľa potreby. Nechajte uschnúť a vychutnajte si.
Hotovo

Poznámky

Na vysušenie môžete svoje Cake Pops zapichnúť do polystyrénu alebo misky plnej ryže či kávových zŕn.
Nutričné ​​hodnoty sú odhadované podľa surovín. V skutočnosti sa môžu líšiť.
 Uložiť ako PDF