Vianočné Cake Pops
Super jednoduché
Objavte zahraničnú tradíciu: Vianočné Cake Pops
Vianočné Cake Pops sú nielen veľmi chutné, ale sú aj skvelou aktivitou pre dospelých a deti. S rôznymi glazúrami, farebnými posýpkami a trblietavým práškom sa kreativite pri zdobení malých pochúťok medze nekladú. Srdiečka našich Cake pops sú vyrobené z torty Red Velvet Cake – ale perfektne sa hodí aj akákoľvek iná piškótová torta z predchádzajúceho dňa. Buďte tento rok kreatívni a upečte chutné koláčiky aj sušienky!
Suroviny
Vyberte počet porcií
400 g piškótového cesta podľa vlastného výberu / z predchádzajúceho dňa | |
70 g smotanového syra | |
3lyžice mlieka | |
200 g bielej čokoládovej polevy | |
200 g tmavej čokoládovej polevy | |
1balenie tortovej polevy podľa vlastného výberu | |
posýpka podľa vlastného výberu |
Pomôcky
16 Cake Pops na tyčinkách |
Nutričné hodnoty
156
Kalórie
17 g
Sacharidy
8 g
Tuky
3 g
Bielkoviny
Postup
1.
Pripravte si Cake Pops
Rozdrvte piškóty na cesto a pridajte tvaroh a mlieko (tu pridávajte po jednej polievkovej lyžici), kým sa zo zmesi nedajú vytvoriť malé guľôčky. Z cesta vytvorte približne 16 malých guľôčok.
Hotovo
2.
Pripravte dekoráciu
Rozpustite polevy a glazúry samostatne a podľa pokynov na obale a nalejte ich do vysokých pohárov alebo hrnčekov. Pripravte si posýpku.
Hotovo
3.
Ozdobte Cake Pops
Vyberte si jednu polevu a namočte do nej koláčik na paličke a potom ho vložte do Cake Popu. Nechajte krátko vyschnúť. Namočte Cake Pop do požadovanej polevy a ozdobte ho posýpkou a inými ozdobami podľa potreby. Nechajte uschnúť a vychutnajte si.
Hotovo
Poznámky
Na vysušenie môžete svoje Cake Pops zapichnúť do polystyrénu alebo misky plnej ryže či kávových zŕn.
Nutričné hodnoty sú odhadované podľa surovín. V skutočnosti sa môžu líšiť.