Sušené hovädzie mäso zo sušičky

Spoznajte domáce sušené hovädzie mäso

Sušené hovädzie mäso zo sušičky: V tomto recepte vám ukážeme, ako si môžete ľahko pripraviť chutné sušené mäso doma. Vyžaduje si to trochu trpezlivosti, ale sušenie v sušičke mäso jemne dehydruje, a tak si zachová najviac živín a najlepšiu chuť. Staňte sa fanúšikom nášho klasického sušeného hovädzieho mäsa. Alebo by ste chceli vyskúšať niečo netradičné? Potom odporúčame náš recept na ázijské sušené hovädzie mäso. Veľa zábavy pri testovaní!

Ohodnoťte náš recept!
0

Suroviny

Vyberte počet porcií
500 g hovädzieho mäsa chudého
100 ml Cola
50 ml Bourbon Whiskey
1PL javorového sirupu
2PL sójovej omáčky
30 g hnedého cukru
1PL mletého čierneho korenia
Pomôcky
1 Sušička ovocia

Nutričné hodnoty

334 Kalórie
5 g Sacharidy
6 g Tuky
63 g Bielkoviny

Postup

1.

Pripravte mäso

Hovädzie mäso opláchnite pod studenou vodou, osušte. V prípade potreby odstráňte striebornú kožu a tuk a rovnomerne ho nakrájajte na približne 4 mm hrubé kusy.
Hotovo
2.

Pripravte marinádu

Zvyšné prísady zmiešajte a mäso v nich marinujte aspoň 1 hodinu.
Hotovo
3.

Sušenie mäsa

Umiestnite hovädzie mäso na police sušičky a dehydratujte pri teplote 50 °C počas 5 hodín.
Hotovo

Poznámky

Nutričné ​​hodnoty sú odhadované podľa surovín. V skutočnosti sa môžu líšiť.
 Uložiť ako PDF