Raclette Mac and Cheese

Objavte raclette mac and cheese

Raclette Mac and Cheese bude novým vrcholom vašej raclette. Jedlo tradične pochádza z Ameriky a v skutočnosti obsahuje presne to, čo názov napovedá: makaróny a syr. Veľa syra. Celé toto jedlo je, zapečené na raclette panvici (ak chcete, môžete navrch dať plátok raclette syra) zárukou spokojných úsmevov pri raclette grile. Otestujte náš jednoduchý recept a ukážte svojim hosťom, čo dokážete na panvici!

Ohodnoťte náš recept!
0

Suroviny

Vyberte počet porcií
120 g makarónov
100 ml smotany
50 g Goudy stredne vyzretá
40 g syra čedar
1 strúčik cesnaku voliteľné
1ČL sladkej papriky
2ČL panko voliteľné
soľ a korenie podľa chuti
Pomôcky
strúhadlo
Raclette s panvicami

Nutričné hodnoty

211 Kalórie
14 g Sacharidy
13 g Tuky
9 g Bielkoviny

Postup

1.

Varenie cestovín

Uvarte makaróny podľa návodu na obale.
Hotovo
2.

Pripravte smotanovú syrovú omáčku

Cesnak ošúpte a nasekajte nadrobno. Syr nastrúhajte. Smotanu s cesnakom a paprikou zohrejte, ale nenechajte zovrieť. Pridajte syr a za stáleho miešania ho nechajte roztopiť, kým nezískate hustú omáčku. Dochuťte soľou a korením. Makaróny dobre premiešame s omáčkou.
Hotovo
3.

Pripravte panvice

Rozdeľte mac and cheese na panvice. Na vrch posypte trochu panko (to dodá jedlu trochu chrumkavosti) a navrch položte plátok syra raclette. Varte na raclette grile približne 7 minút, kým syr nezhnedne.
Hotovo

Poznámky

Jedna porcia zodpovedá jednej panvičke.
Mac and Cheese pripravíte veľmi rýchlo. Jednoducho urobte kroky 1 a 2 predtým, ako prídu hostia a zohrejte vychladnuté cestoviny v raclette panvici.
Nutričné ​​hodnoty sú odhadované podľa surovín. V skutočnosti sa môžu líšiť.
 Uložiť ako PDF