Malinové nanuky

Malinové nanuky nielen skvele vyzerajú, ale sú aj super chutné a vegánske! V tomto recepte si s vami vyrobíme chutné malinové nanuky s banánmi, kešu a mandľovým maslom. Existujú aj vo vegánskej alternatíve s rastlinným mliekom. Všetko zmiešané a zmrazené chutí skvele a celý recept je super osviežujúci. Vyskúšajte náš jednoduchý recept!

Bez hodnotenia

Suroviny

Vyberte počet porcií
3 banány
100 g malín (mrazených)
2ČL mandľového masla
15 kešu orieškov
3ČL agávového sirupu
200 ml mandľového mlieka
Pomôcky
formičky na nanuky
Mixér

Nutričné hodnoty

184 Kalórie
26 g Sacharidy
6 g Tuky
3 g Bielkoviny

Postup

1.

Zmrazenie banánov

Ošúpte banány a vložte ich do mraziaceho vrecka. Nechajte ich v mrazničke aspoň 2 hodiny.
Hotovo
2.

Vytvorte zmrzlinovú hmotu

Všetky ingrediencie okrem malín vložte do mixéra a spracujte na najvyššom stupni, aby vznikla homogénna hmota. Pridajte maliny a niekoľkými krátkymi otočeniami premiešajte tak, aby bola zmes biela a ružová.
Hotovo
3.

Zmrzlinu zmrazte

Zmes rovnomerne rozotrite vo formách na zmrzlinu a nechajte ju mraziť aspoň 4 hodiny.
Hotovo

Poznámky

Nemáte doma formičky na zmrzlinu? Potom jednoducho použite vypláchnuté tégliky od jogurtu. Ako rukoväť môžete použiť drevené paličky alebo malé kávové lyžičky.
Nutričné ​​hodnoty sú odhadované podľa surovín. V skutočnosti sa môžu líšiť.

Pridajte komentár